Opinnot

HUOM! Voit opiskella englantilaista filologiaa vain, jos sinulla on englantilaisen filologian opinto-oikeus. Tämä tarkoittaa, että olet saanut opinto-oikeuden joko päääainekokeen tai sivuaineen lähtötasokokeen perusteella tai olet humanistisessa tiedekunnassa englantilaisen filologian vaihto-opiskelijana.

Englanninkielisillä sivuillamme on enemmän tietoa opiskelusta ja opinnoista - valitse sivun ylälaidasta kieliasetukseksi English tai seuraa linkkiä.

The curriculum of English Philology 2015-2017

There have been considerable changes in the curriculum. If you started your studies before Autumn 2015, please fill out the transfer form for an assessment on how to switch to the new curriculum in the next academic year (see Forms for students). The form should be returned to your teacher tutor or staff giving study guidance.

See the updated description and situation for times and places of teaching in WebOodi (select Opinto-oppaat/Course catalogues - Humanistinen tiedekunta/Faculty of Humanities - Englantilainen filologia/English Philology).

Use Lukkari to put together your personal timetable.

And don't forget to subscribe to e-mail lists Eng-students (English Philology students) and Verbapapa (student guild Verba).

Viimeksi päivitetty: 12.12.2016