Opintojen jälkeen

Opettajan ammatti on vain yksi, vaikkakin yleisin, mahdollisista ammateista englantilaista filologiaa opiskelleelle. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi kääntäjä, pelisuunnittelija, kieliasiantuntija, copywriter tai toimittaja väliltä. Töissä.fi kokoaa eri alojen ammattilaisten työnkuvia. Yliopiston Opiskelijapalvelut auttaa sinuakinlöytämään oman yksilöllisen polkusi.

Alle on koottu linkkejä, joiden kautta löytyy lisätietoa opetusalasta, kieliasiantuntijuudesta sekä jatko-opinnoista.

Language teaching

• OAJ (Trade Union of Education in Finland)
  • SUKOL Suomen kieltenopettajien liitto  - Professional union for language teachers
  • OPM Opetus- ja kulttuuriministeriö - Ministry of Education and Culture
  • OPH Opetushallitus - Finnish National Board of Education
  • Edu.fi Web service for teachers
  • Pool of substitute teachers City of Oulu

Language work

Postgraduate studies

The students who are interested in pursuing postgraduate studies with us are adviced to contact Professor Pentti Haddington or Professor Tiina Keisanen to discuss their research interests and a prospective research plan. All postgraduate students must apply for study rights for doctoral training, and upon being granted those rights, they become members of the University of Oulu Graduate School.

Viimeksi päivitetty: 12.12.2016