Alumnien urapolut

Hyvä Oulun yliopistosta valmistunut filologi!

Pyydämme sinua ystävällisesti vastaamaan oheiseen nettikyselyyn syyskuun loppuun mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/A1E9FA64B657B24D​

Kysely on suunnattu kaikille Oulun yliopistosta valmistuneille filologeille, joilla on ollut pääaineenaan joko englantilainen, germaaninen tai pohjoismainen filologia (koulutusohjelmasta/opintosuunnasta riippumatta). Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja muutenkin hyviä tutkimuseettisiä käytänteitä (ks. www.tenk.fi)  noudattaen. Tuloksista on tarkoitus tehdä useampia julkaisuja. Tutkimuksen toteuttavat seuraavat henkilöt:

Satu Selkälä, Oulun yliopiston germaanisen filologian lehtori, satu.selkala@oulu.fi
Jenni Tahkokorpi, Oulun yliopiston pohjoismaisen filologian lehtori, jenni.tahkokorpi@oulu.fi
Jenni Virtaluoto, Oulun yliopiston englantilaisen filologian yliopistonlehtori, jenni.virtaluoto@oulu.fi

Vastaamalla kaikkiin kysymyksiin annat mm. nykyisille kieltenopiskelijoille arvokasta tietoa opinto- ja urapolun rakentamisesta. Pääset myös kertomaan, mitä taitoja ja asioita oppiaineiden tulisi opettaa opiskelijoille, jotta he työllistyisivät entistä paremmin ja pärjäisivät nykyajan työelämässä. Kyselyn lopussa voit lisäksi antaa yhteystietosi, mikäli haluat, että olemme sinuun yhteydessä syvähaastattelun tai (yritys)yhteistyön merkeissä. Yhteystietojasi ei voida yhdistää annettuihin vastauksiin.

Tusen tack! Thank you! Vielen Dank!
Jenni T, Jenni V. ja Satu S.

Viimeksi päivitetty: 11.8.2017