GASEL seminaarin kuulumiset

kuva: Heidi Enwald

GASEL-hankkeen päätösseminaari järjestettiin tiistaina 9.2.2016 Oulun yliopiston Kontinkankaan kampuksella.

Seminaarin otsikkona oli "eServices for healthy ageing" ja sen tarkoituksena oli esitellä ikääntyneiden hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Näihin saatiin näkökulmaa yleisesti Oulun alueella tapahtuvien tutkimushankkeiden esittelystä, GASEL-hankkeen tutkimustulosten esittelyistä, Luulajan teknillisen yliopiston tutkimuslinjojen ja hankkeiden ja turkulaisen Gamified Solutions in Healthcare – projektin esittelyistä. Seminaariin osallistui yli 30 henkilöä tutkimuksen ja yritystoiminnan aloilta.

GASEL-tutkija Heidi Enwaldin yhteenvedon GASEL-hankkeen päätösseminaarista löydät tästä linkistä.

Viimeksi päivitetty: 12.2.2016