GASEL-hanke esillä Health Information and e-Services –seminaarissa Oulussa

GASEL-hankkeen post doc –tutkija Heidi Enwald esitteli GASEL-hanketta ja sen tuloksia 11.5.2016 Oulussa järjestetyssä Health Information and e-Services –seminaarissa.

Kyseessä oli Informaatiotutkimuksen yhdistyksen (ITY ry), Oulun yliopiston Informaatiotutkimuksen ja viestinnän yksikön ja Åbo Akademin HIBA-tutkimushankkeen yhdessä järjestämä seminaari. Seminaarissa esiteltiin GASEL:in lisäksi HIBA-tutkimushanketta (”Taking Health Information Behaviour into Account: implications of a neglected element for success- ful implementation of consumer health technologies on older adults”). Hanke jatkaa GASEL-hankkeen jalanjäljillä keskittyen informaatiotutkimuksen näkökulmaan. Seminaarissa esillä oli myös Oulussa toteutettu PrevMetSyn-hanke. Monitieteiseen seminaariin kansainvälistä väriä toi Tilburgin yliopistosta Alankomaista tutkijavierailulla ollut Samantha Adams esityksellään ”Questioning the rise of online rating and recommendation sites in healthcare”. Seminaarikoosteen löydät HIBA-hankkeen blogista otsikolla: ITY spring seminar 11.5.2016 – Health information and eServices.

Viimeksi päivitetty: 18.5.2016