Harjoittelupaikka Saamelaiskäräjien sihteeristössä

Harjoittelupaikka haettavana Saamelaiskäräjien sihteeristössä, Sajoksessa Inarissa

ALMOTTÂS / I´LMMTÕS /ALMMUHUS (pdf)

Saamelaiskäräjät tarjoaa harjoittelupaikan inarin-, koltan- tai pohjoissaamen kielen taitoiselle yliopisto-opiskelijalle. Harjoittelupaikka on saamelaiskäräjien koulutus- ja oppimateriaalitoimistossa saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa Inarissa.

Harjoitteluun kuuluvista työtehtävistä, tarkemmasta ajasta ja kestosta sovitaan erik-seen. Palkka määräytyy yliopiston tukeman harjoittelupalkan ja saamelaiskäräjien palkkajärjestelmän mukaan. Tehtävään valittavalta odotetaan harjoittelurahan saamis-ta yliopistolta.

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta, lähetä vapaamuotoinen hakemus liitteineen (CV ja opintorekisteriote) 7.2.2014 mennessä osoitteeseen:

Saamelaiskäräjät/ koulutussihteeri, Sajos, 99870 Inari.

Lisätietoja antavat:
- koulutussihteeri Ulla Aikio-Puoskari puh. 010 839 3112