Pohjoisten alkuperäiskansojen tutkimusverkoston tapaaminen

Tiistai, joulukuu 8, 2015 (Koko päivä)

Pohjoisten alkuperäiskansojen tutkimusverkoston (PAKki) seuraava tapaaminen pidetään tiistaina 8.12.2015 klo 18.00.

Kokoonnutaan Ravintola Toripolliisissa, Oulun keskustassa (osoite Rantakatu 6).

Verkoston tarkoituksena on koota yhteen Oulun yliopistosta eri alojen tutkijoita, joiden tutkimusintressit liittyvät saamelaisiin tai muihin pohjoisiin alkuperäiskansoihin. Toivotamme mukaan myös aiheesta kiinnostuneet opiskelijat, eli jos opinnäytetyösi aihe liittyy vaikkapa saamelaisten historiaan (tai olet vaikka suunnittelemassa saamelaisiin liittyvää opinnäytetyötä), tervetuloa paikalle.

Verkoston omalle sähköpostilistalle voit liittyä osoitteessa: http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/nrnip

(The next meeting of the Network for Researchers of Northern Indigenous Peoples will take place on 8 December 2015.)

Lisätietoja aiheesta antavat:

Sirpa Aalto ja Ritva Kylli