Väitöksiä keväällä 2016

Tervetuloa historiatieteiden väitöstilaisuuksiin keväällä 2016

19.3. historian väitös: FM Juha Sahi Suomen ja Japanin kauppasuhteiden historiasta. Vastaväittäjänä toimii professori Jari Ojala (Jyväskylän yliopisto)

21.5. historian väitös: FM Matti Mäntylä aiheesta Pohjois-Suomi Urho Kekkosen politiikan kohteena ja vallankäytön välineenä 1950-1981. Vastaväittäjänä on professori Vesa Vares (Turun yliopisto)

28.5. aate- ja oppihistorian väitös: FM NIina Timosaari aiheesta Edward Westermarck ja avioliittoa, sukupuolta ja seksuaalisuutta koskevat lakireformitarpeet. Vastaväittäjänä on dosentti Maria Jalava (Helsingin yliopisto)

Väitöstilaisuudet alkavat klo 12:00. Tarkemmat tiedot paikasta kannattaa tarkistaa esimerkiksi yliopiston pääsivulta viikkoa ennen väitöstä.

Viimeksi päivitetty: 22.6.2016