Vaikka humanistisen tiedekunnan voimavarojen kehitys onkin jäänyt heikoksi, sen koulutusohjelmat ovat olleet varsin suosittuja hakijoiden keskuudessa. Historian opiskelijoiden ainejärjestön, Tiiman, edustajat, Soile Leskelä (vas.), Markku Portimo, Markus H. Korhonen ja Teuvo Vähkyrä, värväämässä uusia opiskelijoita yliopiston ABI-päivillä 17.11.1989. Kuva: Oulun yliopiston arkisto. Kuva julkaistu Oulun yliopiston historia -teoksessa.

Historiatieteet 50 vuotta - juhlaseminaari

Perjantai, lokakuu 21, 2016 (Koko päivä) - Lauantai, joulukuu 31, 2016 (Koko päivä)

Hyvä historiatieteiden ystävä

Syksyllä 2016 tulee kuluneeksi 50 vuotta yleisen historian oppiaineen käynnistämisestä Oulun yliopistossa. Sen kunniaksi järjestämme juhlaseminaarin, jonka esitelmissä tarkastellaan historian opetuksen ja tutkimuksen kehitystä ja merkitystä erityisesti pohjoisen identiteetin näkökulmasta ja professori Kyösti Julkun roolia organisoijana, visionäärinä ja vallankäyttäjänä.

Lisätietoa 21.10.2016 järjestettävästä juhlaseminaarista ja illanvietosta, katso LIITE.

Liitteeseen liittyen: ilmoittautuminen Oulun yliopiston Yliopistopäivän 23.5.2016 tilaisuuksiin TÄÄLTÄ

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin