Ilmoittautuminen historian valtakunnalliseen verkko-opetukseen

Ilmoittautuminen historian valtakunnalliseen verkko-opetukseen on käynnissä 9.12.–13.1.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja verkkokursseista: http://verkko-opetus.utu.fi/historia/.

Historian oppiaineen pääaineopiskelijoille valittavana ovat seuraavat kurssit:

• Autoilun kulttuurihistoriaa 1900-luvun alun Suomessa 3–5 op
  • Eläinten historiaa 5 op
  • Hiljainen kännykkäkansa tuhansien järvien maassa – Suomi-kuvan historiaa autonomian ajalta nykypäivään 5op
  • Identities in European History 5 op
  • Modernien sotien materiaalinen kulttuuriperintö 3–5 op
  • Näkökulmia uuteen sotahistoriaan 5 op
  • Samuraiden kunniakoodin vuosisatainen tie 3–5 op
  • Venäjän liberaaliuudistukset 1861–81 ja demokratian mahdollisuus 5 op
  • Ympäristöhistoria 3–5 op

Kurssit on suoritettava uusien opintovaatimusten mukaisesti 5 op:n laajuisina. Kaikki kurssit korvaavat jonkin seuraavista: 700324A (Historian painoalat ja kansainväliset opinnot), 700329S (Erikoistumisopinnot ja kansainväliset opinnot I), 700330S (Erikoistumisopinnot ja kansainväliset opinnot II). Kaikki paitsi kolme viimeksi mainittua korvaavat 700322A (Kulttuurinen ja kansainvälinen vuorovaikutus). Lisäksi ympäristöhistorian verkkokurssi korvaa 700323A (Ympäristö ja terveys).

Avoimia paikkoja on rajallinen määrä. Mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja, karsinta suoritetaan opintopistemäärien perusteella siten, että pidemmälle ehtineillä opiskelijoilla on etusija. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova!

Viimeksi päivitetty: 8.12.2016