Health Information and e-Services -seminaari 11.5.2016

Keskiviikko, huhtikuu 27, 2016 (Koko päivä)

Health Information and eServices - Informaatiotutkimuksen yhdistyksen (ITY ry) kevätseminaari

KE 11.5.2016, klo 9.15-13.30 Oulun yliopisto, TellUs Innovation Arena, Stage-tila

Seminaari järjestetään yhteistyössä Åbo Akademin HIBA-hankkeen ja Oulun yliopiston Informaatiotutkimuksen oppiaineen kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, myös muille kuin ITY:n jäsenille, ei etukäteisilmoittautumista. Tilaisuutta voi seurata myös etänä (ilmoita tästä kiinnostuksesi Heidi Enwaldille viimeistään ma 9.5., heidi.enwald@oulu.fi ). Seminaari on englanninkielinen. Seminaarin jälkeen samassa tilassa järjestetään yhdistyksen kevätkokous (suomeksi).

• First part 9.15-11.00
    • Welcoming words, Heidi Enwald
    • Introduction to HIBA-project, Kristina Eriksson-Backa (20 min)
    • GASEL project: eServices for healthy ageing, Heidi Enwald (20 min)
    • Everyday health information literacy in different populations, Noora Hirvonen (20 min)
    • From all the presentations 10 min discussion
    • Pasi Karppinen: Health Behavior Change Support Systems - Case of Preventing Metabolic Syndrome (20 min + 10 min for discussion)
  • 11.00-11.15 Break
  • Second part:11.15-12.30
    • Hai Nguyen: Exploring Health Information Technology implementation success factors - a comparative investigation in Nordic countries (20 min + 10 min for discussion)
    • Samantha Adams: Questioning the rise of online rating and recommendation sites in healthcare (30 minutes + 10 minutes for discussion)
    • End of the seminar, Heidi Enwald

Pieni tauko ja n. 12.40 alkaen ITY:n kevätkokous samassa tilassa (kesto noin 1 h). Kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kokoukseen!​

Tervetuloa!

Opiskelijoillemme huomiona: Voit kirjoittaa seminaariin osallistumisesi pohjalta myös esseen, jolla voit saada opintopisteitä esim. aine- tai syventävien opintoihin. Ilmoita tämän seminaarin kyseessä ollessa Heidille (heidi.enwald@oulu.fi) (muutoin Tertulle) ennen seminaaria jos aiot esseen kirjoittaa ja toimita essee seminaarin jälkeen arvioitavaksi. Kerro myös mihin opintosuoritukseen suoritus liittyy (eli esim. aineopintojen 694568A Muu valinnainen jakso 1-2 op tai syventävien 694675S Muu informaatiotutkimuksen osa-alue –suoritus 1-2 op). Kyseessä on reflektoiva essee, joka perustuu SEKÄ tilaisuuden esitelmiin ETTÄ niiden aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen. 5 sivua (+kansi ja lähteet Informaatiotutkimuksen kirjoitusohjeen mukaisesti) vastaa yhtä opintopistettä. Arviointivaatimukset riippuvat toki myös siitä, onko kyseessä osa aine- vai syventäviä opintojasi.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin