Informaatiotutkimuksen palaute-, harjoittelu- ja vaihtopäivä

Maanantai, lokakuu 31, 2016 (Koko päivä)

INFORMAATIOTUTKIMUKSEN PALAUTE-, HARJOITTELU- JA VAIHTOPÄIVÄ

11.11.2016 klo 10-12 LeaF-tilassa

Tervetuloa kuulemaan harjoittelukokemuksista ja kansainvälisestä vaihdosta sekä keskustelemaan viime kevään opetusta koskevasta palautteesta informaatiotutkimuksen palautepäivään perjantaina 11.11.2016. Jos olet ollut hiljattain harjoittelussa tai vaihdossa, tule jakamaan kokemuksiasi ja tärkeää tietouttasi uusille opiskelijoille.

Ohjelma:

10.15 Oppiaineen kuulumisia, Noora Hirvonen ja muu henkilökunta

10.25 Palaute kevätlukukauden 2016 opetuksesta & opiskelijoiden ajankohtaisia kuulumisia, Olli Salmi

11.00 Harjoittelu, Heidi Enwald ja opiskelijat

11.30 Kansainvälinen vaihto, Noora Hirvonen

Samana iltana Index ry järjestää yhdessä oppiaineen ja Kumulan kanssa TYÖELÄMÄILLAN, jossa on mahdollista verkostoitua sekä nykyisten opiskelijoiden että alumnien kanssa.

Illanvietto alkaa klo 18 osoitteessa Kandintie 3. Tapahtumassa muun muassa Kumulan puheenvuoro, musiikkia ja rentoa oleskelua. Tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa.

Tervetuloa mukaan molempiin tapahtumiin!

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin