Vierailuluennot (klk 2011)

VIERAILULUENTOJA, joihin kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Gavin Davis, Ph.D., Senior Lecturer, Head of the Library and Information Science Department, University of the Western Cape, South Africa

Ti 5.4. klo 16.15 - 18.00 Hu122 luennoi Oulun yliopistossa informaatiotutkimuksesta To queue or not to queue: the role of community libraries in health information services. Research conducted with two community libraries and two health facilities, namely a Day hospital and a clinic for babies and toddlers.

Ke  6.4. klo 10.15 -12.00 KK103 (HuTK:n ja KTK:n vahtimestarien tiskin viereinen sali) Gaining access to information: why students struggle? Some findings on research conducted at the University of the Western Cape library and Cape Peninsula University of Technology.

Mirja Iivonen, yliopistokirjastonjohtaja, dosentti, YTT (Tampereen yliopiston kirjasto)

luennoi pe 15.4.2011 klo 9-11 salissa Hu108 aiheesta Tutkimusmenetelmien hyödyntäminen kirjastojen käytäntöjen kehittämisessä.

Huom. Vierailuluennoille osallistumalla voi korvata
- aineopintojen valinnaisia jaksoja tai
- suorittaa syventävien kirjallisuustenttien osasuorituksia.
Ks. lisäohjeet täältä.

Viimeksi päivitetty: 27.10.2016