SCHNEIDER ELECTRICIN INNOVAATIOJOHTAJAN JAVIER ORELLANAN YLEISÖESITELMÄ 5.4.2016 klo 12.00-13.00

Tiistai, huhtikuu 5, 2016 (Koko päivä)

SCHNEIDER ELECTRICIN INNOVAATIOJOHTAJA ORELLANA OULUSSA

Schneider Electricin innovaatiojohtaja Javier Orellana Australiasta vierailee yliopiston Oulu Mining Schoolissa (OMS) 4.-6.4. Hänen kiinnostuksensa kohteena on laajennusvaiheessa oleva OMS-tutkimuskeskushanke, jonka Minipilot -vaahdotusrikastamoa on tarkoitus laajentaa käsittämään kaivannaisalan kaikkien rikastusmenetelmien jatkuvatoimisia prosesseja.

Innovaatiojohtaja Javier Orellana esitelmöi vierailunsa yhteydessä teollisesta internetistä, kaivannaisteollisuudesta sovellusympäristönä, Oulun Minipilot-rikastamosta sekä muusta yliopistoyhteistyöstä. Kaikille kiinnostuneille avoin tilaisuus pidetään Oulun yliopiston Saalastinsalissa tiistaina 5.4.2016 klo 12-16.

Schneider Electric valitsi Minipilot -rikastamon ja Oulun yliopiston Oulu Mining Schoolin (kaivannaisalan tiedekunnan) yhtiön pitkän aikavälin strategiseksi kehitysyhteistyökumppaniksi jo vuonna 2012.

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yhtiön automaatioratkaisuja käyttävät mm. maailman suurimmat kaivos- ja teknologiayhtiöt. Yhtiön liikevaihto on 27 miljardia euroa.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin