Yhteistyöllä ja uskalluksella innovaatioita julkisessa hankinnassa – seminaari 27.9.2016

Tiistai, syyskuu 27, 2016 (Koko päivä)

Pekka Soini, Tekes

Martti Ahtisaari Instituutti järjestää kaikille avoimen seminaarin BRIIF-hankkeen tuloksista tiistaina 27.9.2016

Paikka: Oulun Yliopiston Ympäristötalon auditorio IT116

Aika: 27.9.2016 klo 9.00-14.30

BRIIF- hankkeen tavoitteena on tutkia arvonluomisprosessia julkisen hallinnon, alihankkijoiden ja asiakkaiden näkökulmasta. Tavoitteena on kehittää hankintakäytäntöjä jotka tukevat innovaatioita markkinoiden kehittämistä ja edesauttavat hankintojen laadullista kehittymistä.

"Julkiset hankinnat ovat Suomessa 35 miljardia euroa vuodessa. Niistä vaikka viisi prosenttia eli 1,7 miljardia euroa voidaan hyvin ohjata innovatiivisiin hankintoihin. Kyse on pikemmin ostajien koulutuksesta ja kuntien yhteistyöstä kuin lain rajoista." Pekka Soini 2015

BRIIF-hanke on toteutettu yhteistyössä TEKESin, Oulun Yliopiston kauppakorkeakoulun, Martti Ahtisaari Instituutin, Center of Internet Excellencen, Lapin Yliopiston sekä Oulun ja Hämeenlinnan kaupunkien ja Tyrnävän kunnan kanssa.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta TÄÄLTÄ

Ilmoittaudu 20.9 mennessä TÄSTÄ