Sähköiset opinnäytteet - Laturi

Laturi on opinnäytteiden syöttöjärjestelmä, johon opiskelijat syöttävät valmiit opinnäytteet tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi. Tarkastajat ja hyväksyjät noutavat järjestelmästä heille osoitetut työt. Järjestelmä teettää opinnäytteestä tarkastajan käyttöön Urkund-analyysin, mikäli opiskelija antaa siihen luvan.

Hyväksymisen jälkeen työ siirtyy Laturista yliopiston arkistoon sekä saataville tietyille työasemille kirjaston tiloihin. Mikäli opiskelija on antanut luvan, työ tulee saataville myös avoimeen Jultika-julkaisuarkistoon.

Oulun yliopistossa ainoastaan Laturiin syötetty ja sieltä noudettu työ voidaan arvioida ja hyväksyä.

Laturin käytöllä varmistetaan, että tarkastajilla ja hyväksyjillä on käytössä sama tiedosto, joka myös arkistoidaan ja tallennetaan kirjaston tietojärjestelmiin.

21.2.2013

E-gradutyöasemat

Rajoitetun näkyvyyden opinnäytteet ovat luettavissa kirjastossa e-gradutyöasemilla.