Oula-Finna korvaa Oulan ja Nellin

Nelli-tiedonhakuportaali ja Oula-kokoelmatietokanta ovat poistuneet käytöstä vuodenvaihteessa. Painettujen ja e-aineistojen yhteinen hakuliittymä on Oula-Finna. Finna-palveluperheeseen kuuluu myös kansallinen Finna.fi, joka kokoaa oman kirjastomme ja monien muiden palvelussa mukana olevien kirjastojen, arkistojen ja museoiden kokoelmat yhteen.

Oula-Finnan kautta voi hakea Oulun yliopiston kirjaston painettujen ja sähköisiä aineistoja. E-aineistojen etäkäyttö onnistuu kirjautumalla Oulun yliopiston käyttäjätunnuksilla (Haka-kirjautuminen). Oula-Finnassa ovat lisäksi Varastokirjaston, Oulun ja Kajaanin ammattikorkeakoulun kirjaston kokoelmat, joista voi tehdä maksuttomia lainatilauksia. Oula-Finnan haku kohdistuu myös artikkelitasolle.

Viimeksi päivitetty: 13.1.2017