Aineenopettajan erikoistyö keväällä 2015 (802632S)

Kurssi koostuu kolmesta osasta:

• sisällönsuunnittelu (4 op)
  • yo-tehtävien tarkistus eli Lukion matematiikan kurssit ja ylioppilastehtävien pisteytys (3 op)
  • valinnainen osa, esim. tutorointi, apuopettaja, tiedekerho-ohjaus (3 op).

Sisällönsuunnittelu (4op)

Sisällönsuunnittelun ensimmäinen tapaaminen on perjantaina 16.1. klo 8.15, salissa M203. Ensimmäisellä tapaamisella mm. kiinnitetään tulevat tapaamisajat (joilla läsnäolopakko), jaetaan aiheet ja annetaan lisätietoa valinnaisen osan suorittamisesta. Ilmoittautuminen Weboodissa. Lisätietoja: Pekka Salmi (pekka.salmi@oulu.fi).

Lukion matematiikan kurssit ja ylioppilastehtävien pisteytys (3 op)

Tämä osa toteutetaan Oulun normaalikoululla, yläaste ja lukio, osoite Kaitoväylä 7, luokassa 216. Mahdolliset ajat ovat tiistai klo 11-13 tai keskiviikko klo 12.30-14.30, joista vain toinen toteutetaan perustuen ilmoittautumisiin. Viikoilla 3-8 käydään pitkän matematiikan sisältöjä ja viikoilla 9, 11, 12 ja 13 lyhyen matematiikan sisältöjä. Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse: hellevi.kupila@oulu.fi. Ilmoita nimesi, opiskelijanumerosi sekä yllä olevista ajoista sopivat (vain toinen toteutuu).

Viimeksi päivitetty: 7.1.2015