Verkkokurssi: Matemaattisen mallinnuksen peruskurssi (5 op)

Opintojakso Matemaattisen mallinnuksen peruskurssi (5 op) soveltuu matematiikan opintoihin suuntautuville ja käytännön elämän laskennallisista tehtävistä kiinnostuneille. Opintojakso valottaa matemaattisten mallien vaihtelevia muotoja ja käyttötarkoituksia, ja niiden rakentamisessa tarvittavia matemaattisia menetelmiä. Esitietovaatimuksena on insinöörimatematiikan tai (laajan) matematiikan opintokokonaisuus. 

Kurssi alkaa 7.9.2015 Moodle-oppimisympäristössä. Kurssin Moodle-alue, löytyy osoitteesta

https://moodle2.tut.fi/course/view.php?id=9032

Avausvideoluento pidetään 7.9.2015 klo 12.15 alkaen, josta saa lisätietoa kurssin suorittamisesta. Lisätietoja avausluennosta ja opintojaksosta löytyy kurssin Moodle-sivulta. Kirjaudu siis ajoissa Moodlessa kurssille, jotta saat ajankohtaiset tiedot kurssin kulusta. Opintojaksot koostuvat 1-2 lähitapaamisesta ja itsenäisesti seurattavista videoluennoista. Suoritusvaatimuksena on viikkoharjoitusten tekeminen sekä harjoitustyö ja sen esittäminen. Opintojaksot pidetään usealla paikkakunnalla samanaikaisesti.

Lisätietoja: Jussi Kangas (jussi.kangas@tut.fi http://hlab.ee.tut.fi/mallinnus) sekä Erkki Laitinen (erkki.laitinen@oulu.fi)

Viimeksi päivitetty: 25.8.2015