Apuopettajuutta syksyllä 2015

Syksyllä 2015 on opiskelijoilla mahdollisuus apuopettajana toimimiseen tiettyjen matematiikan ja tilastotieteen kurssien laskuharjoituksissa.

Apuopettajana toimimisella voi suorittaa seuraavat opintojaksot:

1) Tuutorointi (4 op)

Tuutorointikurssille  osallistuvat opiskelijat saavat neljän opintopisteen opintosuorituksen apuopettajatoiminnasta. Kurssi on suunnattu kaikille matematiikan opiskelijoille 2.  vuosikurssista ylöspäin. Tuutorointikurssi (4op) sisältyy matematiikan aineopintoihin.

2) Aineenopettajan erikoistyö: harjoittelu (2-3op)

Aineenopettajan erikoistyön osion harjoittelu  voi suorittaa apuopettajuudella kuten Tuutorointikurssin mutta vaadittavat tuntimäärät hieman poikkeaa. Aineenopettajan erikoistyö – harjoittelu (2-3op) sisältyy matematiikan aineenopettajan syventäviin opintoihin.

Apuopettajana toimiminen

Voit toimia apuopettajana tiettyjen matematiikan kurssien laskuharjoituksissa. Apuopettajia tarvitaan ainakin  Matematiikkaa kauppatieteilijöille  ja  Tilastotiedettä kauppatieteilijöille  –kurssien laskuharjoituksiin.  Apuopettajatoiminnassa ohjaustunteja on seuraavasti:

• Tuutorointi 4 op (ainekurssi):  40 tuntia
  • AO-erikoistyö, harjoittelu 2-3 op (syventävä):  24-36 tuntia

Apuopettajien tehtävänä on auttaa kurssilaisia harjoitusten laskutehtävissä sekä tarkistaa opiskelijoiden tekemiä tehtäviä.

Ilmoittautumisia pikimmiten

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Kari Myllylälle (kari.myllyla@oulu.fi, huone M338).

Viimeksi päivitetty: 17.9.2015