EDE Suunnittelee

EDE:n tiimipäivän tunnelmia

Topikin EDE eli opetus- ja kasvatusalan koulutuksiin keskittyvä tiimi vietti tiimipäivää 9.6.2015 Kiimingissä, Koitelin residenssissä. Aamulla tavaratilat pakattiin täyteen evästä, ja keulat suunnattiin kohti Koitelinkoskea.

Tuulenpuuskat eivät haitanneet, sillä kesäinen paiste helli tiimiä koko päivän. Sisällä piipahdettiin vain kahvia keittämässä. Koko porukka nautiskeli auringosta Koitelin residenssin terassilla, ja samalla palaverissa selviteltiin tiimin ajankohtaisia asioita ja aiemman palaverin päätösten edistymistä.

Lounas maistui hyvältä ulkona syötynä, ja iltapäivä aloitettiin miettimällä Topikin ja tiimin vahvuuksia sekä kehittämiskohteita. Mietintöjen ja ryhmätehtävien jälkeen todettiin muun muassa, että Topikilla ja Edellä on monipuolista osaamista, vakaata kokemusta ja luovaa uudistumiskykyä. Tiimillä on hyvä yhteishenki, ja yhteistyö niin tiimin kesken kuin asiakkaidenkin kanssa toimii.

Lopuksi tiimipäivän osallistujat kävelivät Koitelinkosken virkistysalueella ja hämmästelivät veden voimaa. Kotiin lähti rentoutunutta ja hyväntuulista väkeä. Vielä jaksaa ennen kesälomaa!

Heidi Niemi

Kirjoittaja on Topikin harjoittelija, jota on ohjannut muun muassa Topi-kissa.

Viimeksi päivitetty: 11.6.2015