Luentoralli

Tervetuloa luentoralliin!

Oulun yliopistossa järjestetään 23.–24.2.2016 Salit auki -luentoralli, jossa yliopistomme opiskelijoilla ja Oulun seudun lukiolaisilla on mahdollisuus tutustua Oulun yliopiston eri tieteenalojen opetusohjelmassa oleviin luentoihin. Tapahtuman ja mukana olevien opintojaksojen aikatauluihin voit tutustua ylioppilaskunnan sivuilta.

Tavoitteena on valaista monitieteisen yliopistomme opintotarjontaa, pohtia opetuksen luonnetta sekä tukea opiskelijoita opiskeluvalinnoissaan. Lisäksi lukiolaiset saavat kosketuksen konkreettisella tavalla aloihin, jotka heitä kiinnostavat.

Ohjelmassa on myös historian luento 24.2. klo 14:15-15:15 ’Päättymätön talvisota’, johon on etäosallistumismahdollisuus AC-yhteydellä (ks. tapahtuman aikataulu).

Lukiolainen, muistathan ilmoittautua mukaan luennoille tästä linkistä 22.2. mennessä.

Tapahtuma järjestetään Oulun yliopiston ylioppilaskunnan ja Oulun yliopiston Täydentävien opintojen keskuksen Sujuva-hankkeen yhteistyönä. ​

Lisätietoja tapahtumasta:

Teija Mikkilä, teija.mikkila(at)oulu.fi