Tutkimusyhteistyöllä lisää liiketoimintaa -seminaarisarja alkaa 20.10.

Teknillisen tiedekunnan tutkimusyhteisöt järjestävät 20.10. - 1.12. seminaarisarjan, jonka tavoitteena on edistää yliopiston ja yritysten yhteistyötä. Seminaarisarjan pääasiallinen kohderyhmä ovat yritysten ja tutkimuslaitosten asiantuntijat.

Puhujina toimivat elinkeinoelämän, julkishallinnon ja tutkimusyhteisöjen edustajat. Teemojen pohjalta tapahtumissa esitellään tulevaisuuden visioita, ratkaisuhakuisia ajatuksia ja tuoteideoita, jotka tähtäävät uusien tuotteiden ja liiketoiminnan aikaansaamiseen.

Jokaisella seminaarilla on oma teemansa ja avainpuhujansa. Sarja alkaa 20.10. Cleantech-aiheella, ja avainpuhujana on kansanedustaja Mirja Vehkaperä. Biotaloudesta 2.11. alustaa Euroopan parlamentin jäsen Sirpa Pietikäinen, ja kiertotalous-teeman avainpuhujana 24.11. on mm. ympäristöministeriön ylijohtaja Tuula Varis. Muita seminaarisarjan aiheita ovat automaatio, teräsosaaminen ja ideoiden tuotteistaminen liiketoiminnaksi.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen ovat osoitteessa www.oulu.fi/ttk/tutkimusseminaarit

Kaikki seminaarit ovat maksuttomia ja ne järjestetään Oulun yliopiston Saalastinsalissa, Pentti Kaiterankatu 1.

Last updated: 12.10.2015