Automaatio - avain tuottavuuteen ja muutosten hallintaan -seminaari

Thursday, November 12, 2015 (All day)

Tutkimusyhteistyöllä lisää liiketoimintaa-seminaarisarjan seuraava tilaisuus pidetään torstaina 12.11. Automaatio-teemalla. Automaatio ja robotiikka ovat läsnä kaikkialla arjessamme monin eri tavoin, ja niiden kehittäminen on myös avainasemassa tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamisessa

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Seminaari on osa Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan tutkimusyhteisöjen järjestämää Tutkimusyhteistyöllä lisää liiketoimintaa –seminaarisarjaa, jonka tavoitteena on edistää yliopiston ja yritysten yhteistyötä. Teemojen pohjalta tapahtumissa esitellään tulevaisuuden visioita, ratkaisuhakuisia ajatuksia ja tuoteideoita, jotka tähtäävät uusien tuotteiden ja liiketoiminnan aikaansaamiseen. Kaikki seminaarit ovat maksuttomia ja ne järjestetään Oulun yliopiston Saalastinsalissa, Pentti Kaiteran katu 1.

Add to calendar

Back to events