Kohti kiertotaloutta – teollisuuden sivuvirroista uusia tuotteita ja liiketoimintaa -seminaari

Tuesday, November 24, 2015 (All day)

Teollisuuden mineraaliset sivuvirrat ja jätteet hyötykäyttöön. Toimintamallit, tutkimus ja innovaatiot kiertotalous-liiketoiminnan luojina. Avainpuhujana mm. ympäristöministeriön ylijohtaja Tuula Varis.

Seminaari on osa Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan tutkimusyhteisöjen järjestämää Tutkimusyhteistyöllä lisää liiketoimintaa –seminaarisarjaa, jonka tavoitteena on edistää yliopiston ja yritysten yhteistyötä. Teemojen pohjalta tapahtumissa esitellään tulevaisuuden visioita, ratkaisuhakuisia ajatuksia ja tuoteideoita, jotka tähtäävät uusien tuotteiden ja liiketoiminnan aikaansaamiseen. Kaikki seminaarit ovat maksuttomia ja ne järjestetään Oulun yliopiston Saalastinsalissa, Pentti Kaiteran katu 1.

Add to calendar

Back to events