Tulosta teräsosaamisesta –seminaari

Thursday, November 26, 2015 (All day)

Tule kuulemaan yritysten esimerkkejä onnistuneesta yhteistyöstä terästutkimuksessa ja hakemaan uusia mahdollisuuksia metalli- ja konepajateollisuuden liiketoiminnan kehittämiseksi. Avainpuhujina mm. työ- ja elinkeinoministeriön toimialajohtaja Kirsti Loukola-Ruuskeeniemi sekä T&K-johtajat teollisuudesta.

Seminaari on osa Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan tutkimusyhteisöjen järjestämää Tutkimusyhteistyöllä lisää liiketoimintaa –seminaarisarjaa, jonka tavoitteena on edistää yliopiston ja yritysten yhteistyötä. Teemojen pohjalta tapahtumissa esitellään tulevaisuuden visioita, ratkaisuhakuisia ajatuksia ja tuoteideoita, jotka tähtäävät uusien tuotteiden ja liiketoiminnan aikaansaamiseen. Kaikki seminaarit ovat maksuttomia ja ne järjestetään Oulun yliopiston Saalastinsalissa, Pentti Kaiteran katu 1.

Add to calendar

Back to events