Yliopiston lukuvuoden 2017-18 avajaistapahtumat

Oulun yliopiston lukuvuosi 2017-18 käynnistyy 1.9.2017 alkavalla avajaisviikolla, joka tarjoaa monia yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle tarkoitettuja yhteisiä tapahtumia. Lisäksi oppiaineilla / tutkinto-ohjelmilla on uusien opiskelijoiden orientaatioon liittyviä omia tilaisuuksia, jotka tukevat opintojen aloittamista ja niiden sujuvaa etenemistä.  Uudet opiskelijat saavat ensi kosketuksen yliopiston, tiedekunnan ja opetuksen tarjoavan tutkimusyksikön käytäntöihin, tiloihin ja henkilökuntaan. Lisäksi heitä ohjeistetaan monen opiskeluun liittyvän prosessin ja järjestelmän osalta. Tapahtumat tarjoavat myös oivallisen tilaisuuden tutustua muihin opiskelijoihin.

1.9.17 klo 12.15 alkaen Oulun yliopiston rehtoraatti tervehtii kaikki uudet opiskelijat yliopiston Linnanmaan kampuksen keskusaulassa (ravintola Napa, ks. kampuskartassa kohde nro 5).

Samana päivänä Linnanmaalla käynnistyy koko viikon kestävä Future Factory -työpaja, joka on Oulun yliopiston aktiivinen startti kaikille uusille opiskelijoille.

4.9.17 klo 9-11 hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikkö järjestää terveystieteiden uusien opiskelijoiden vastaanoton Kontinkankaan kampuksella.

6.9.17 on yliopiston avajaispääjuhla kuin myös ylioppilaskunnan Vulcanalia -tapahtuma.

Yliopiston yhteiset tapahtumat on koottu yliopiston Avajaiset -sivulle. Ne on integroitu soveltuvin osin terveystieteiden uusia opiskelijoita koskevaan aikatauluun, joka löytyy lukujärjestyksestä opintojakson 352001Y Opinto- ja työelämäohjaus, opintoihin orientoituminen 2op aikataulusta.

Tervetuloa avajais- / orientaatioviikon tapahtumiin!

Viimeksi päivitetty: 28.8.2017