Keskustelutilaisuus Oulun vedenhankinnan tulevaisuudesta

Keskiviikko, helmikuu 26, 2014 (Koko päivä)

Kutsu keskustelutilaisuuteen Oulun vedenhankinnan tulevaisuudesta 26.2.2014 kello 18.00

Tervetuloa Oulun yliopiston järjestämään avoimeen keskustelutilaisuuteen, jossa käsitellään eri näkökulmista Oulun kaupungin vedenhankinnan varmistamiseen liittyviä kysymyksiä.

Tilaisuudessa yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja omia näkökulmiaan esimerkiksi veden laadusta, varavesisuunnitelmasta ja ympäristöasioista.

Tilaisuus järjestetään Aleksinkulmassa, Aleksanterinkatu 9. Pääovi on sisäpihan puolella, ja sisäpihalle pääsee Aleksanterinkadun tai Hallituskadun puolelta.

18.00 Avauspuheenvuoro

Timo P. Karjalainen, Oulun yliopisto/Thule-instituutti

- Tilannekatsaus – Oulun vedenhankinnan tulevaisuus – mikä päätös tarvitaan?

- Oulun Veden selvitys vaihtoehdoista

- Monitavoitearviointi vedenhankinnan varmistamiseksi

18.20 Keskustelu

18.45 Paneeli