Kylmän ilmanalan kansainvälinen konferenssi ISCORD Ouluun 2019

Oulun yliopisto on saanut kansainvälisen International Symposium on Cold Regions Development -konferenssin järjestelyvastuun yhdessä Suomen Rakennusinsinöörien liiton RIL ry:n kanssa.

International Symposium on Cold Regions Development (ISCORD) on joka kolmas vuosi järjestettävä tieteellinen symposio, jossa käsitellään laajasti kylmillä alueilla elämiseen ja toimimiseen liittyviä kysymyksiä. Konferenssisarjan taustaorganisaatio on International Association for Cold Regions Development Studies (IACORDS) järjestö, jonka päätehtävänä on kansainvälisenä yhteistyönä huolehtia konferenssisarjan toteuttamiseen liittyvistä kysymyksistä sekä sitä kautta edistää kylmien alueitten tutkimusta ja koulutusta.

Oulussa 2019 järjestettävä symposium on järjestyksessään kahdestoista. Edellinen Suomessa järjestetty konferenssi oli osa Kansainvälisen Polaarivuoden 2007 – 2008 Suomen tapahtumia.

IACORDS -järjestön hallitus (kuvassa) myönsi Oululle ISCORD 2019 konferenssin järjestelyvastuun kokouksessaan Incheonissa Etelä-Koreassa ISCORD 2016 -symposiumin yhteydessä.

Viimeksi päivitetty: 22.6.2016