Ympäristömuutosta tieteen ja taiteen keinoin visualisoiva näyttely Tellus innovaatioareenalla

Näyttely esittelee Visualization of Environmental Change projektin tuloksia. Hankkeessa luonnontieteiden ja taiteiden opiskelijat kokoontuivat työpajoihin, joissa he kehittivät uusia innovatiivisia tapoja kertoa ja keskustella ympäristömuutoksista sekä lisätä yleistä tietoisuutta ja vastuuntuntoa ympäristöasioista. Projekti toteutettiin Arktisen yliopiston temaattisessa verkostossa 'Communicating Arctic Research' Oulangan tutkimusaseman johdolla ja sitä rahoitti Monacon Prinssi Albertin säätiö vuosina 2014-2016.

Näyttely on yleisölle avoinna Oulun yliopiston Tellus Innovaatio Areenalla 16.10.2016 saakka.

Lisätietoa näyttelystä löytyy University of the Arctic uutissivulta.

Viimeksi päivitetty: 6.10.2016