Työharjoittelupilotin infotilaisuus sähkötekniikan, tietotekniikan ja tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoille

Maanantai, tammikuu 23, 2017 (Koko päivä)

Aika: kello 16:00

Paikka: L2

TST:n opiskelija, osallistu pilottiin ja nappaa viisi noppaa työelämäharjoittelusta!

Onko suunnitelmissasi työskentely tai työharjoittelu tulevan kevään tai kesän aikana?
Oletko kiinnostunut samaan siitä viisi opintopistettä?

Tule kuulemaan lisää harjoittelupilotista maanantaina 23.1.2017 kello 16:00 luentosaliin L2!

Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan opiskelijat voivat suorittaa uuden viiden opintopisteen laajuisen työelämäharjoittelun.

Kyseessä on pilotointi, joka liittyy kuuden yliopiston yhteiseen harjoittelun ja työelämäjaksojen Tyyli- kehittämishankkeeseen.

Uudistetussa harjoittelukurssissa opiskelija laatii ennen työskentelyn aloittamista harjoittelusuunnitelman yhdessä työnantajan ja yliopiston edustajan kanssa.

Suunnitelman toteutumista seurataan harjoittelun ajan viikkopäiväkirjan avulla, jonne kirjataan viikkokohtaisia huomioita harjoittelusta.

Harjoittelun lopuksi opiskelija laatii harjoittelusta loppuraportin, jossa käsitellään mm. oman ammatillisen osaamisen kasvua ja harjoittelun vaikutusta tuleviin opintoihin sekä työllistymiseen.

Uudistettu harjoittelu on vaihtoehtoinen suoritustapa olemassa oleville harjoittelukursseille. Pilottiin osallistuminen on mahdollista niille, jotka eivät ole vielä suorittaneet kaikkia tutkintoonsa sisällytettäviä harjoittelukursseja.

Lisätietoja pilottiin osallistumisesta ja suorittamisesta: riku.hietaniemi@ee.oulu.fi.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin