Jos pärjäät täällä, pärjäät missä vaan

Tervetuloa Oulun yliopiston Abipäiville Linnanmaan kampukselle keskiviikkona 1.11.2017 klo 9.00-14.30 tai torstaina 2.11.2017 klo 10.00-15.30. Sisäänkäynti tapahtumaan R-ovesta, Erkki Koiso-Kanttilan katu 3.

Olemme koonneet Väylän varrelle kaikki tärkeät asiat valintasi tueksi. Pääset tapaamaan eri alojen yliopisto-opiskelijoita ja saat heiltä ensikäden tietoa tarjoamastamme opiskelukokemuksesta. Voit tutustua Oulun yliopiston monitieteiseen koulutustarjontaan: kevään 2018 yhteishaun hakukohteisiin sekä avoimen yliopiston kurssivalikoimaan.

Tänä vuonna tarjoamme myös Tellus Innovation Arenalla maistiaisia kansainvälisestä opiskelijakokemuksesta: eri maiden kulttuuriständejä ja tietoa vaihto-opiskelukohteista. Abipäivillä pääset kysymään myös erinomaisesta opiskelija-asumisesta Oulussa.

Ilmoittautuminen on käynnissä 11.10. asti

Ryhmäilmoittautumiset Abipäiville tästä.

Kävijämäärän tasoittamiseksi suosittelemme Oulun ja lähiseudun lukioita ilmoittautumaan keskiviikolle 1.11. ja kauempaa saapuvia torstaille 2.11.

Tapahtumaohjelma tulossa

Tapahtumaohjelma julkaistaan lokakuun alkupuolella. Opinto-ohjaajille järjestämme omaa ohjelmaa Opotuvassa. Huom! Tapahtumaohjelma ja -kartta ovat saatavissa myös paikan päällä.

Starttiviivalta tukea tai kiihdytä suoraan oman alasi luo

Panostamme alavalinnassa auttamiseen: heti pääsisäänkäynnillä on Starttiviiva-tiski, johon voit ensin pysähtyä juttelemaan haaveistasi ja saada tukea tärkeään päätökseen itsellesi sopivista koulutusaloista. Sen jälkeen voit siirtyä Väylän varrelle eri tutkinto-ohjelmien esittelypisteille. Jos oma alasi on jo "lukittu", voit siirtyä suoraan valitsemasi alan esittelypisteeseen.

Saapuminen tapahtumaan ja parkkialueet

Tapahtuman pääsisäänkäynti R-ovi sijaitsee Erkki Koiso-Kanttilan kadulla, jonne ajetaan Yliopistokadun kautta. Bussit voivat jättää matkustajansa linja-autopysäkeille Yliopisto P/E. Bussien säilytyspaikat ovat Linnanmaan liikuntahalli (Virkakatu 1) sekä Linnanmaan Prisma (Kauppalinnankuja 1-3). Suosittelemme yksittäin saapuvia tapahtumakävijöitä käyttämään Oulun joukkoliikennettä, sillä yleisiä pysäköintipaikkoja on hyvin rajallisesti.

Seuraa livelähetyksiä

Teemme Abipäiviltä suoraa lähetystä Instagramissa @unioulu sekä yliopiston Facebook-sivulla.