Vuosikurssitapaamiset

Oulun yliopiston alumnisuhteet auttaa, kun yliopistossa tutkinnon suorittaneet haluavat järjestää yhteisen tapaamisen, vuosikurssitapaamisen. Ota yhteyttä, kun olet järjestämässä vuosikurssisi tapaamista!

Lisätietoja:
alumnikoordinaattori Karoliina Kekki
alumni(at)oulu.fi, 0294 48 4027

Yliopiston tarjoamat tukipalvelut:

1. Huomioimiset: Kaikki osallistujat saavat Oulun yliopiston hopeisen alumnimerkin.

2. Tiedotus ja viestintä

Alumniverkosto
    Osallistujien toivotaan kirjautuvan alumniverkostoon. Alumniverkosto helpottaa viestintää, koska alumniverkoston jäsenet ovat tavoitettavissa sähköpostitse. Tapahtuma kirjataan alumniverkoston tapahtumakalenteriin.

Kutsut
    Alumnisuhteet voi lähettää tapahtumakutsun postitse valmistuneiden rekisterin tietojen perusteella. Yhteystietoja ei luovuteta yliopiston ulkopuolisille toimijoille. Alumnisuhteet maksaa tapahtumakutsujen postituskulut.

3. Ilmoittautumiset. Alumnisuhteet voi tarvittaessa auttaa ilmoittautumisjärjestelyissä sekä avustaa tilavarauksissa ja tarjoilujen varaamisessa yliopistolla. Tapahtuman järjestäjä on vastuussa tarjoilun kustannuksista. Alumnisuhteet voi olla mukana ideoimassa ohjelmaa ja laatia tarvittaessa ohjelmakoosteen. Alumnisuhteet on mielellään mukana tapaamisessa esittelemässä yliopistoa ja alumnitoimintaa.

4.  Vuosikurssilahjoittaminen. Vuosikurssit toivovat usein voivansa tapaamisen yhteydessä luovuttaa yhteislahjoituksen yliopistolle. Lisätietoja vuosikurssilahjoittamisesta antaa yliopiston yhteyspäällikkö Sakari Jussi-Pekka (sakari.jussi-pekka@oulu.fi;  0294 48 4026).

Viimeksi päivitetty: 25.5.2016