Lomakkeet: vaihto-opiskelu | Forms: Outgoing Exchange Students

HUOM. Toimita lomakkeet koulutuksen lähipalveluihin opiskelijakeskuksen sijasta.
NB. Instead of Student Center, deliver forms to Faculty Study Affairs.

Erasmus-vaihto | Erasmus programme

Erasmus-vaihtoon lähtevät opiskelijat täyttävät alla olevan  Learning Agreement -lomakkeen jo vaihtoa suunnitellessaan. Lomaketta päivitetään vaihdon eri vaiheissa, esim. jos suunnitellut opinnot muuttuvat vaihtokohteessa. Tallenna lomake itsellesi ja aina muutoksia tehtyäsi myös Oulun yliopiston vaihtotietokanta SoleMOVEen oman hakemuksesi After exchange -välilehdelle. Oman kv-koordinaattorisi tiedot laitetaan kohtaan ´Contact person´. Hän täyttää myös vastaanottavan korkeakoulun (receiving institution) tiedot ja neuvoo oikeat oppinainekoodit (subject area codes).

Outgoing Erasmus students must fill in the Learning Agreement form below already when planning the exchange. Student must use the same Learning Agreement form also during and after exchange (i.e. in case there are changes to the originally planned studies). Please remember to save the form for yourself and to your SoleMOVE application's After exchange tab always when additions or changes have been made. Your own Faculty/Departmental coordinator fills in the information under “Receiving Institution" and acts as the Contact Person. She/he will also help you with the Subject Area codes.

Erasmus-ohjeita ja lomakkeita /Erasmus instructions and forms

City of Oulu Internationalisation Scholarship

Call for application for City of Oulu Internationalisation Scholarship