Maistereiden uraseuranta

Yhteenvedot tiedekunnittain, 2014

Tiedot valmistuneiden työllistymisestä ja heidän mielipiteistään koulutuksen toimivuudesta perustuvat syksyllä 2014 toteutettuun uraseurantakyselyyn. Kysely lähetettiin jokaiselle Oulun yliopistossa vuonna 2009 ylemmän korkeakoulututkinnon tai kasvatustieteen kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinnon suorittaneelle. Vuonna 2009 valmistuneiden uraseurannan tuloksia (valtakunnallinen kooste, pdf).

Yhteenvedot tiedekunnittain, 2012

Tiedot valmistuneiden työllistymisestä ja heidän mielipiteistään koulutuksen toimivuudesta perustuvat marraskuussa 2012 toteutettuun uraseurantakyselyyn. Kysely lähetettiin jokaiselle Oulun yliopistossa vuonna 2007 ylemmän korkeakoulututkinnon tai kasvatustieteen kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinnon suorittaneelle.

Muita julkaisuja ja yhteenvetoja

Viimeksi päivitetty: 12.5.2016