Tohtoreiden uraseuranta

Tiedot tohtoreiden työllistymisestä ja heidän mielipiteistään koulutuksen toimivuudesta perustuvat  Oulun yliopistosta valmistuneiden kyselytutkimukseen, jolla kerättään tietoa tohtoreiden työmarkkinoille sijoittumisen laadusta. Kysely on osa valtakunnallista tohtoreiden ura-seurantaa, jossa on mukana 12 yliopistoa (2016). Tohtoreiden uraseuranta toteutetaan säännöllisesti joka toinen vuosi.

Ensimmäisen valtakunnallinen tohtoriseuranta toteutettiin vuonna 2007. Siihen liittyvä raportti julkaistiin vuonna 2008 (Haapakorpi Arja: Tohtorien varhaiset urat työmarkkinoilla ja tohtorikoulutuksen merkitys työelämässä). Valtakunnallisesta uraseurannasta löydät tarkempaa tietoa akateemisten rekrytointipalveluiden verkkosivuilta:
www.aarresaari.net/uraseuranta.

Oulun yliopistosta valmistuneiden tohtoreiden uraseurantaraportit:

Valtakunnalliset yhteenvedot

Viimeksi päivitetty: 28.6.2016