Yliopiston ulkopuoliset harjoitteluvaihto-ohjelmat

Tällä sivulla on tietoa eri harjoitteluvaihto-ohjelmista ja muista ohjelmista, joista Oulun yliopiston opiskelijat voivat löytää sopivia ulkomaan harjoittelupaikkoja ja muita työmahdollisuuksia.

Harjoitteluvaihto-ohjelmia:

CIMO

Apulaisopettajaharjoittelu opettajaksi opiskeleville

• Opettajaksi opiskelevat ja vastavalmistuneet voivat Easmus+ -ohjelman kautta hakea apulaisopettajaharjoitteluun toiseen Euroopan maahan. Apulaisopettajaharjoittelu tarjoaa tuleville opettajille mahdollisuuden kehittää opetustaitojaan sekä tutustua opetuskulttuuriin toisessa maassa.

FiMSIC (Finnish Medical Students' International Committee)

Nuorisovaihto-ohjelmia:

Allianssi

Nordjobb

• Nordjobb välittää kesätöitä, asunnon ja vapaa-ajan ohjelmaa toisessa Pohjoismaassa.

ETVO - Etelän vapaaehtoisohjelma

• Etvon tarjoama vapaaehtoistyö kehitysmaissa antaa kokemuksia kehitysyhteistyöstä esimerkiksi ympäristönsuojelun, ihmisoikeuksien tai kyläkehityksen parissa.

Viimeksi päivitetty: 24.5.2016