Kieli- ja viestintäopinnot

Kieli- ja viestintäkoulutuksen järjestämät kieliopinnot

Kieliopintoja Oulun yliopistossa järjestää Täydentävien opintojen keskuksen kieli- ja viestintäkoulutus (ent. kielikeskus), jonka tehtävänä on tarjota eri tutkintojen yleisiin kieliopintoihin kuuluvaa pakollista ja vapaaehtoista kotimaisten ja vieraiden kielten, viestinnän sekä kulttuurintuntemuksen opetusta.

Kieli- ja viestintäkoulutuksen kielikohtaiset opinto-oppaat kurssikuvauksineen löytyvät WebOodista.

Kieli- ja viestintäkoulutuksen sivustolta löydät tarkempaa tietoa yleisistä kieliopinnoista sekä hyödyllistä tietoa kieltenopiskeluun liittyvistä asioista, kuten:

• aiemmin opitun hyväksilukemisesta (AHOT)
  • yleisistä uusintakokeista
  • Eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoista
  • Kieli-, kulttuuri- ja viestintäopintokokonaisuudesta (Kiekuvi)
  • OYKKK:n opiskelijoille tarkoitetusta uudesta kielisivuaineesta

Kieliopinnot avoimina yliopisto-opintoina

Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelija voi opiskella Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa tutkintoon sisällytettäviä kieliopintoja. Osa kesäyliopiston järjestämistä kieliopinnoista on perustutkinto-opiskelijoille maksuttomia. Jos opetus on maksutonta, siitä on erikseen maininta PPKYOn järjestämän opintokokonaisuuden tai opintojakson kohdalla.

Lisätietoja kesäyliopiston koulutustarjontasivulla.

Viimeksi päivitetty: 15.5.2016