Kesäyliopiston kesäopinnot

Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelija voi opiskella Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa tutkintoon sisällytettäviä opintoja. Monet kesäyliopiston kesällä 2017 järjestämistä opintojaksoista ovat Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijoille maksuttomia. Kesän tarjontaan voit tutustua alla olevasta linkistä. Jos opetus on maksutonta, siitä on erikseen maininta PPKYOn järjestämän opintokokonaisuuden tai opintojakson kohdalla. Tiedekunnat voivat myös antaa opiskelijoille nk. maksusitoumuksia sellaisten PPKYOn järjestämien opintojaksojen suorittamiseen, joissa maksuttomuus-mainintaa ei ole, mikäli kyseiset opintojaksot on mahdollista sisällyttää opiskelijan tutkintoon. Näissä tapauksissa opiskelijan tulee neuvotella koulutuspäällikön tai -suunnittelijan kanssa ja saada tiedekunnalta maksusitoumus ennen opintojaksolle ilmoittautumista.

Mikäli haluat suorittaa kesäyliopiston opintoja maksutta:

• sinulla tulee olla voimassa oleva opinto-oikeus Oulun yliopistoon ja sinun tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi, jotta suoritukset voidaan kirjata Oodiin  Ks. ohjeet yliopistoon ilmoittautumisesta ja kesäopintoja koskevat läsnäolo-ohjeet.
  • ilmoittautuessasi merkitse kesäyliopiston sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen oma tiedekuntasi ja tutkinto-ohjelmasi. Kursseille ilmoittautuminen on sitova.

Kesäyliopiston kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Joillakin kursseilla on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssien täyttymiseen saakka.

Tutustu kesäyliopiston koulutustarjontaan

Viimeksi päivitetty: 16.3.2017