Diploma Supplement

Oulun yliopistossa on käytössä EU:n ja Opetusministeriön kanssa yhteistyössä kehitetty Diploma Supplement, joka on kansainväliseen käyttöön tarkoitettu tutkintotodistuksen englanninkielinen liite. Diploma Supplementin tarkoitus on lisätä tutkintojen kansainvälistä läpinäkyvyyttä ja helpottaa liikkuvuutta valmistumisen jälkeen.

Oulun yliopiston opiskelijat saavat valmistuessaan automaattisesti ja maksutta Diploma Supplementin, josta ilmenee kunkin tutkinnon taso, rakenne ja laajuus, sisältö ja tutkinnon asema kansallisessa koulutusjärjestelmässä. Lisäksi siinä annetaan tietoa suoritetun tutkinnon antamasta kelpoisuudesta.

Diploma Supplementin liitteenä on englanninkielinen opintosuoritusote ja selvitys suomalaisesta koulutusjärjestelmästä.

Malleja

DS Example Bachelor