Kulttuurikoutsaus

Kulttuurikoutsaus on Oulun yliopiston ja NISO ry:n (Network of International Students in Oulu) tarjoama palvelu Oulun seudun yrityksille ja organisaatioille.

Oulun yliopistossa toimii 11 eri maalaista kulttuurikoutsia, jotka on valmennettu toimimaan oman kulttuurinsa kulttuurivalmentajina – ”kulttuurilähettiläinä”. Kulttuurikoutsien "lyhytvalmennuksia" tarjotaan Oulun seudun kansainvälisten ja kansainvälistyvien yrityksien ja organisaatioiden käyttöön.

Mitä hyötyjä kulttuurikoutsauksesta on yritykselle / organisaatiolle?

• Tietoa kulttuurierojen vaikutuksesta työskentelyyn ulkomaalaisten kumppaneiden kanssa
  • Tietoa kulttuurikoutsin kotimaan kulttuurista (kulttuuri yleisesti, maan talouselämä ja liiketoiminta, organisaatiokulttuuri, kommunikointityylit, johtamistyylit, valtasuhteet, ym.)
  • Helppo ja edullinen tapa hyödyntää kansainvälisiä osaajia, jotka opiskelevat Oulussa
  • Mahdollisuus saada tietoa Oulun yliopiston kansainvälisistä koulutusohjelmista ja kv-opiskelijoiden osaamisesta
  • Mahdollisuus tutustua oman organisaation kohdemaan kulttuurin tuntevaan opiskelijaan, ja mahdollisesti neuvotella yhteistyön jatkamisesta harjoittelun / projektityön ym. muodossa

Oletko kiinnostunut kulttuurikoutsauksesta?

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä sopiva
valmennus Sinun / organisaatiosi tarpeisiin!

Yhteystiedot:

Bärbel Fink