Tutkimuksen johtoryhmä

Tutkimuksen johtoryhmän tehtävät on määritelty Oulun yliopiston johtosäännössä (11 §): "Vararehtori asettaa johtamisen tueksi johtoryhmän, johon kuuluvat vararehtorin vastuulla olevien tiedekuntien dekaanit ja muut vararehtorin nimeämät henkilöt.”

Oulun yliopiston tutkimuksen johtoryhmään kuuluvat tutkimusrehtori (pj.), tiedekuntien dekaanit sekä painoala-organisaatioiden johtajat.

Pöytäkirjat (eduuni workspaces)

OULUN YLIOPISTON TUTKIMUKSEN JOHTORYHMÄ (1.1.2016 - 31.12.2017)

Tutkimusrehtori Taina Pihlajaniemi

Jäsenet