Business Kitchen

Business Kitchen on Oulun korkeakoulujen perustama liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisen, yhteiskehittelyn ja hyödyntämisen avoin kohtaamispaikka ja oppimisympäristö. Se tarjoaa tiloja, ohjelmia, tapahtumia ja tukea aloittaville yrityksille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille, tukee yritysten innovaatiotoimintaa, kasvua ja kansainvälistymistä sekä edistää opiskelijoiden ja yritysten välistä verkostoitumista.

Opiskelijat voivat saada opintopisteitä osallistumalla Business Kitchenin ohjelmiin ja yritysprojekteihin kuten Avanto Accelerator -yritysideakiihdyttämöön, Demolaan ja International Business Corridoriin.

Business Kitchenin ytimessä on yrittäjyysyhteisö, johon kuuluu kahden korkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa, yrittäjiä, yrittäjiksi haluavia, yrittäjähenkisiä ja innovatiivisia henkilöitä niin julkiselta kuin yksityiseltäkin sektorilta. Business Kitcheniltä voit saada laaja-alaista asiantuntijuutta liiketoimintaan ja yrittäjän arkipäivän ongelmiin liittyen. Työntekijät molempien korkeakoulujen puolelta ovat auttamassa sinua ja tarjoavat verkostonsa käyttöösi - olipa kysymyksesi millainen tahansa, löydämme siihen ratkaisun tavalla tai toisella!

Business Kitchen toimii Tellus Innovatio Arenan yhteydessä ja OAMKin Kotkantien kampuksella.

Lisätietoja:

www.businesskitchen.fi