Tilojen vuokrausohjeet

Oulun yliopiston tilanvarausjärjestelmässä olevien salien varaukset yliopiston ulkopuolisille käyttäjille

Ohjeet koskevat Oulun yliopiston tilanvarausjärjestelmässä olevia luentosaleja, auditorioita, seminaarihuoneita, kokoushuoneita, liikuntasaleja, auloja ja käytävätiloja, jotka ovat varattavissa yliopiston ulkopuolisille asiakkaille.

Tilojen ja salien käytössä on yliopiston omilla toiminnoilla etusija. Periaatteena on, että salien ja tilojen ulosvuokraaminen ei saa haitata yliopiston varsinaista toimintaa. Yliopiston ulkopuolisten vuokratessa tiloja tulee ko. tilaisuuden esitteissä ja ilmoituksissa näkyä tilaisuuden järjestäjä.

Hinnastot

Salihinnasto  2016

Päärakennuksen tilahinnasto 2013-2014

Vuokrattavat salit

Saleja on seuraavissa kiinteistöissä: Linnanmaa, Linnanmaan päärakennus, Normaalikoulun ylä- ja ala-aste, lääketieteellinen tiedekunta, arkkitehtuurin tiedekunta (Aleksanterinkatu 4–6).

Tilojen varaaminen ja laskutus

Sali- ja tilavaraukset tehdään sähköpostilla osoitteeseen tilat@oulu.fi. Saleja ja vapaita saliaikoja voi selata www-osoitteessa http://timmi.oulu.fi/WebTimmi/login.do.

Saunoja varattaessa on ilmoitettava vastuuhenkilö, joka huolehtii ovien lukitsemisesta, saunan lämmityksen kytkemisestä pois päältä yms. Tila- ja turvallisuuspalveluissa varaukset laskutetaan käytön mukaan yliopiston ulkopuolisilta kuukausittain. Yliopiston ulkopuolisen tekemä varaus vahvistetaan aina kirjallisesti.

Peruutukset

Tehty varaus voidaan perua kirjallisena 1 viikko ennen varauksen alkamista ilman maksua. Viikkoa lyhyemmässä ajassa tehdyn varauksen perumisesta peritään täysi maksu.

Virastomestaripalvelut salivarauksien yhteydessä

Yliopiston ulkopuolisiin varauksiin ma-pe klo 7.00 - 16.15 sisältyy yksi virastomestaripalvelu. Lisävirastomestaripalveluista veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Ilta- ja viikonloppuvarauksien aiheuttamat virastomestaritehtävät ma-pe klo 16.15-7.00, pe klo 16.15 - ma klo 7.00 hoitaa yliopiston oma virastomestari, jonka palveluista on maksettava eri korvaus hinnaston mukaan. Vuokraajat voivat käyttää lisäksi omaa henkilökuntaansa esim. naulakko- ja opastustehtävissä. Oman henkilökunnan käytöstä on sovittava erikseen varausta tehtäessä.

AV- ja muut laitteet

Vuokraan sisältyvät saleissa valmiina olevat AV-laitteet. Jos saleihin tai tiloihin joudutaan tuomaan lisävälineistöä, peritään näistä hinta erillisen laitehinnaston mukaan.

Muut kustannukset (lisäveloitus koskee yliopiston ulkopuolisia)

Muut lisäkustannukset esim. lisäsiivouskustannukset laskutetaan erikseen.

Viimeksi päivitetty: 12.9.2016