Tuudo

Opiskelijan mobiilisovellus Tuudo

Tuudossa ovat opiskelijoiden tärkeimmät palvelut opintopisteistä ja kurssi-ilmoittautumisista ruokalistoihin, karttaan ja bussiaikatauluihin. Lisäksi se tarjoaa tiedot tulevista ja meneillään olevista kursseista ja tenteistä.Tuudolla tavoitellaan parannuksia ja työvälineitä muun muassa ilmoittautumisaktiivisuuteen, opetustilojen saavutettavuuteen, opintosuoritusten reaaliaikaiseen tiedottamiseen ja opiskelijan ajankäytön suunnitteluun.

Tuudo-mobiilisovellus toimii Android- ja iOS-mobiililaitteissa ja sen voi ladata puhelimeen Google Play Storessa ja Apple App Storessa. Muiden matkapuhelimien käyttäjille on tarjolla verkossa toimiva sovellus Aapo.

Tuudo ei korvaa kaikkia selainpohjaisia sovelluksia eikä sen käyttäminen ole opiskelijalle pakollista.

Tuudon sivuille tästä.

Viimeksi päivitetty: 14.8.2017