Kehitä liikeidea, jossa on potkua!

Onko mielessäsi mahtava liikeidea? Haluatko voittaa 1500€? Haku Kickstart –liikeideakilpailuun aukeaa pian ja päättyy 3.2. mennessä! Kickstart järjestetään nyt ensimmäistä kertaa kolmen organisaation kesken. Mukana ovat Oulun yliopisto, ammattikorkeakoulu ja Oulun seudun ammattiopisto. Kilpailu huipentuu 16.3. finaaliin, jossa liiketoimintaideat eri organisaatioista ottavat mittaa toisistaan. Pysy kuulolla, lisätietoja tulossa pian! Yhteyshenkilö: sari.peratalo@oulu.fi.

Viimeksi päivitetty: 18.1.2017