Mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja Oulussa

Torstai, syyskuu 21, 2017 - 18:00 - Perjantai, syyskuu 22, 2017 - 15:00

Yrittäjät, tutkijat ja yrityspalvelujen asiantuntijat kohtaavat syyskuussa Oulussa järjestettävässä mikroyrittäjyyden pohjoisessa työpajassa. Tilaisuuden tavoitteena on nostaa esille käytännön esimerkkejä yhteistyöstä, jossa teoria kohtaa käytännön.

Torstai-illan verkostoitumistilaisuuden puhujana on palkittu lastenkirjailija, kouluttaja ja koodausaktivisti Linda Liukas, joka kertoo oman tarinansa siitä, miten asiat voi tehdä toisin. Euroopan komissio on myöntänyt hänelle Digital Champion –arvonimen kansalaisten, yhteisöjen ja yritysten digitaalisten valmiuksien edistämisestä.

Perjantain pajapäivän avaa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Päivän juontavat Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälä ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Lauri Mikkonen. Päivän aikana mikroyrittäjät ja tutkijat jakavat kokemuksia yritysten kasvua ja kansainvälistymistä edistävästä yhteistyöstä.

Tutkijavieraana on yrittäjyyden, erityisesti yrittäjätutkimuksen dosentti Ulla Hytti Turun kauppakorkeakoulusta. Hänen asiantuntijuusalueitaan ovat mm. yrittäjyysidentiteetit, yrittäjämäinen ja innovatiivinen toiminta ja yrittäjyyden kehittäminen.

Tapahtuman järjestää Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE yhteistyössä yrittäjäjärjestöjen kanssa.

-Tutkimusryhmä tekee monipuolisesti työtä mikroyrittäjyyden merkittävyyden esille tuomiseksi. Kasvua ja vientiä edistävä mikroyritysten vertaisverkosto on laajentunut nopeasti Pohjois-Pohjanmaalta naapurimaakuntiin. Tilaisuudessa puhuvat yrittäjät ovat aktiivisesti mukana verkoston toiminnassa, tutkimusjohtaja Matti Muhos sanoo.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja on kaikille avoin tilaisuus. Kutsumme erityisesti rohkeista kokeiluista, uusista avauksista sekä mikroyrittäjyydestä ja sen merkityksestä kiinnostuneita osallistumaan sekä torstain verkostoitumisillalliselle että perjantain työpajaan. Tapahtuma on osa EAKR-rahoitteisen Mikroyritysten kasvualusta -hankkeen toteuttamista.

Tapahtuman tiedot:

To 21.9.2017 klo 18-21 Verkostoitumisillallinen, Vanha Paloasema, Ullakko. Kauppurienkatu 24, 3. krs, Oulu

Pe 22.9.2017 klo 8.30-15 Työpaja, Arinan kokoustilat Kauppakeskus Valkea 4. krs, Isokatu 25, Oulu

Ennakkoilmoittautuminen, tapahtuman ohjelma ja lisätietoa eventilla.com/microentre

Lisätietoja antavat tutkimusjohtaja Matti Muhos (matti.muhos@oulu.fi, 0400 407590) ja kehityspäällikkö Eija-Riitta Niinikoski (eija-riitta.niinikoski@oulu.fi, 0400 919310).

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin