Examinarium / akvaariotentti

Oulun yliopistossa on mahdollisuus suorittaa tenttejä joustavasti sähköisessä
Exam-järjestelmässä 16.10.2017 alkaen. Tentit suoritetaan kameravalvotussa akvaariotenttitilassa.

Tenttiakvaariossa siirrytään paperitenteistä sähköisiin tentteihin 

Paperitenteillä toiminut tenttiakvaario on lopettanut toimintansa 30.6.2017. Oulun yliopisto siirtyy vaiheittain sähköisen tenttiakvaarion käyttöön.

Sähköisen tenttimisen pilotointi on syyskuussa. Uuden sähköisen tenttimisjärjestelmän Examin suunniteltu käyttöönotto on 16.10.2017 alkaen. Tätä ennen ei ole mahdollista tehdä varauksia akvaariotentteihin tai tehdä tenttejä tenttiakvaariossa. HUOM. Optima ei ole enää käytössä akvaariotenttivarauksissa.

Opiskelija voi tehdä tulevan Exam-järjestelmän kautta varauksen sähköiseen tenttiin ja tehdä tentin erillisessä, tietokonein varustetussa valvotussa tenttitilassa Linnanmaan tai Kontinkankaan kampuksen tenttiakvaariossa tenttitilan aukioloaikojen mukaan. Opiskelija saa järjestelmän kautta tietoonsa myös tentin arvosanan ja mahdollisen palautteen. Opiskelijan on mahdollista tehdä varauksia sähköisiin tentteihin, kun opettaja on tehnyt ko. tentin järjestelmään ja julkaissut sen. Tentin tekemisestä akvaariossa tulee jatkossakin sopia erikseen tentaattorin kanssa.

Asiasta tiedotetaan ja käyttäjiä ohjeistetaan lisää lähempänä.
 

Tenttiakvaariot

Jatkossa Oulun yliopistossa on mahdollisuus suorittaa tenttejä joustavasti akvaariotenttitilassa maanantaista perjantaihin klo 8-20 (8-21) välisenä aikana. Kameravalvottu akvaariotenttitila Examinarium sijaitsee Linnanmaalla tilassa TL102 Fysiikankadun varrella. Tilassa on 24 tavallista tenttipaikkaa sekä lisäksi 2 esteetöntä, sähköpöydällä varustettua tenttipaikkaa. Kontinkankaan kampuksen akvaariotenttitilasta tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: e-exam(at)oulu.fi

Siirtotentit: Oulun yliopisto ei tarjoa siirtotenttimahdollisuutta muiden organisaatioiden opiskelijoille Examinariumiin 1.11.2014 alkaen. Tämä järjestely on voimassa toistaiseksi

Viimeksi päivitetty: 4.9.2017